[App Review] Backup to Gmail

[App Review] Backup to Gmail

on Aug 20 in Review, Software by

În perioadele în care instalam foarte des versiuni noi de firmware pe telefon eram nevoit să restaurez de fiecare dată informațiile de pe telefon. Contactele și mailul au fost întodeauna floare la ureche. Introduci contul de Gmail (sau Google Apps) și în câteva minute totul este ca înainte. Apoi Google a introdus același lucru pentru Android Market, telefonul reinstalând automat toate aplicațiile pe care le aveai instalate. Singurele date importante pe care le pierdeam la fiecare reinstalare erau lista de apeluri și SMSurile.

După un pic de căutări am găsit Backup to Gmail care este soluția perfectă pentru această problemă și un pic mai mult. Pe scurt această aplicație salvează lista de apeluri, SMSurile și MMSurile ca emailuri într-un cont Gmail (sau Google Apps). Totul se petrece în timp real, imediat ce ai primit SMSul, sau ai încheiat apelul.

Fiecare apel apare ca un email, cu numele și numărul persoanei cu care ai vorbit, tipul apelului (dat/primit/ratat) și data și durata apelului.

Se poate configura numele etichetei sub care apar apelurile, SMSurile și MMSurile și dacă mesajele să fie marcate ca citite implicit. De asemea poți stabili câte înregistrări să fie restaurate din backup.

Mi se pare extrem de util faptul că poți accesa și căuta foarte simplu și ușor lista de apeluri și mesaje direct de pe computer și în plus chiar dacă schimbi telefonul îți poți păstra aceste informații.

Aplicația poate fi cumpărată din Android Market și costă 5.90 Lei

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment