Tableta Sony S1 se va numi Tablet S și va fi disponibilă în septembrie

Tableta Sony S1 se va numi Tablet S și va fi disponibilă în septembrie

on Aug 23 in Hardware, Tablete by

În timp ce HP doar ce și-a anunțat retragerea de pe piața tabletelor Sony în sfârșit își anunță intrarea în mod oficial, după multe zvonuri și scurgeri de informații.

Numele oficial al primei tablete Sony este Tablet S și va fi disponibilă în Statele Unite în prima parte a lunii septembrie. Inițial va avea Honeycomb 3.1, dar imediat ce Android 4.0 va fi disponibil tabletele vor primi un upgrade. Ecranul este de 9.4″ la o rezoluție de 1280×768, cameră frontală de 3MP și cameră principală de 5MP.

Dar cea mai importantă funcție a tabletei va fi capacitatea acesteia de a controla sau interacționa cu alte aparate din casă (televizoare, Blu-ray playere etc). Pentru asta va fi dotată cu un emițător infraroșu și va putea trimite comenzi ca orice altă telecomandă, sau va folosi rețeaua. Deasemenea va putea trimite conținut (filme, muzică etc) prin DNLA către orice alte dispozitive compatibile, indiferent de cine sunt produse.

Ca accesorii tableta va avea un dock, o tastatura wireless și foarte important un adaptor USB host ce va permite conectarea altor dispozitive USB, cum ar fi de exemplu o cameră foto pentru a descărca fotografiile.

Prețul încă nu este cunoscut, dar cele mai recente zvonuri spun că va fi undeva în jur de 600 USD.

via Engadget

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment