Samsung anunță noile telefoane și noua schemă de nume

Samsung anunță noile telefoane și noua schemă de nume

on Aug 24 in Hardware, Noutăți by

Noua schemă de nume Samsung Galaxy Samsung a anunțat astăzi noua schemă de denumire a telefoanelor sale și odată cu aceasta și 4 noi modele. Acestea sunt Galaxy W, Y, Y Pro, and M Pro.

S (Super Smart) este pentru cele mai bune telefoane din gama Samsung Galaxy. Următoarele modele vor fi R (Royal) modele premium puternice, productive și cu un design deosebit.

W (Wonder) este seria de telefoane de înaltă calitate, apoi M (Magical) vor aduce performațe decente la un preț foarte bun și în cele din urmă seria Y (Young) se adresează celor mai tineri cumpărători și piețelor emergente.

Deasemene va mai folosi și subclase pentru a diferenția telefoanele: Plus va fi folosit atunci când telefonul este un upgrade a unui model existent, Pro indică existența unei tastaturi QWERTY, iar LTE, ați ghicit, înseamnă că telefonul suportă standardul LTE.

 

Primul telefon din noua serie este Galaxy W. Acesta va rula Android 2.3, are un procesor de 1.4 GHz, ecran de 3.7 WVGA (800×480), 14.4Mbps HSDPA, cameră 5MP, Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g/n și baterie de  1500mAh.

Galaxy W

Umătorul telefon anunțat a fost Galaxy M Pro. Acesta este un telefon subțire de doar 9.97mm și deși este în linia economică vine cu hardware decent: 7.2Mbps HSDPA, ecran 2.66″ HVGA (480×320), procesor la 1GHz, cameră 5MP, cameră frontală VGA, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11b/g/n și baterie de 1350mAh. Și acest telefon va rula Android 2.3 și adaugă suport pentru diverse aplicații enterprise: Cisco Mobile, Webex, Sybase Afaria și altele.

Samsung Galaxy M Pro

Ultimele două modele anunțate sunt Galaxy Y și Galaxy Y Pro. Ambele se adresează cumpărătorilor tineri datorită prețului lor scăzut, deși personal cred că foarte mulți cumpărători care nu au pretenții deosebite de la smartphone-ul lor vor fi atrași de prețurile mici, indiferent de vârsta lor. Galaxy Y va rula Android 2.3 pe un procesor de 832MHz, display de 3″ QVGA (320×240), cameră de 2MP, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11b/g/n, 7.2Mbps HSDPA și baterie de 1200mAh.

Samsung Galaxy Y

Din păcate despre Galaxy Y Pro nu se cunosc foarte multe detalii momentan, doar că va avea touch screen, tastatura QWERTY, Social Hub Premium, Wi-Fi și Wi-Fi Direct, Bluetooth și altele.

Samsung Galaxy Y Pro

 

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment