HTC Sensation primește update la 2.3.4 și deblocarea bootloaderului

HTC Sensation primește update la 2.3.4 și deblocarea bootloaderului

on Aug 17 in Software by

Deși HTC nu a menționat nimic telefoanele HTC Sensation, versiunea europeană, au început să primească de câteva zile update-ul la Gingerbread 2.3.4 OTA (Over the Air). Singura îmbunătățire notabilă este suportul pentru convorbiri video atât prin Google Talk cât și prin rețeaua mobilă obișnuită. În rest bug fixuri și mici îmbunătățiri de performanță.

Așa cum au promis HTC în sfârșit au pus la dispoziție uneltele pentru deblocarea boot loaderului pentru HTC Sensation. Pentru voi asta înseamnă că puteți să instalați în mod oficial pe telefon oricare dintre ROMurile custom create de entuziaști. Nu toate firmele aprobă această practică, în special Motorola fiind cunoscuți pentru blocarea bootloaderelor.

Inițial telefoanele HTC aveau bootloaderele deblocate ceea ce le-a făcut foarte populare în comunitatea modderilor, până recent când HTC au hotărât să le blocheze. Dar asta a stârnit o reacție foarte puternică din partea utilizatorilor și a modderilor, iar HTC a revenit și a decis să redeschidă bootloaderele. Mai mult de atât au creat htcdev.com unde pun la dispoziție toate uneltele pentru dezvoltatori, cum ar fi SDKul pentru Sense. Acesta va permite dezvoltatorilor să creeze pluginuri pentru interfața HTC Sense.

Pe forumul XDA găsiți foarte multe ROMuri pentru Sensation: aici. Vă recomand InsertCoin ROM care este foarte rapid și foarte stabil.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment