Review Sony Ericson Xperia mini pro pe GSMArena

Review Sony Ericson Xperia mini pro pe GSMArena

on Aug 24 in Hardware, Review by

GSMArena are un review complet și complex, așa cum ne-au obișnuit pe care îl puteți citi aici. Sau aici setul complet de fotografii.

Dacă nu aveți timp să citiți înregul review, l-am citit noi și am făcut un rezumat.

GSMArena sunt impresionați de noul telefon Sony Ericsson și spun că este o diferență foarte mare între el și modelele precedente care au fost un pic dezamăgitoare. Este remarcabil faptul că Sony au reușit să păstreze aproape integral specificațiile de la Xperia Arc într-un telefon mult mai mic, evident mai puțin ecranul care este de doar 3″ cu o rezoluție HVGA (320×480) pe Xperia mini pro. Pe de altă parte este inclusă o tastatura slide QWERTY completă. Telefonul rulează Android 2.3, are un procesor Scorpion la 1GHz, procesor grafic Adreno 205, 512MB RAM, cameră de 5MP cu flash LED, 720p video, radio FM și tot restul facilităților normale pe un Android. Specificațiile complete le puteți citi aici.

Xperia mini pro este construit complet din plastic, dar amprentele sunt aproape invizibile pe carcasa albă. Ecranul care are și tehnologia Sony Bravia Mobile produce culori excelente și răspunde foarte bine la comenzi. Deasemenea lizibilitatea în lumina directă a soarelui este foarte bună.

Interfața este cea cu care Sony Ericsson personalizează toate telefoanele Android. Calitatea sunetului este peste media, dar camera foto ar fi putut fi mai bună. Nici calitatea filmărilor nu este cea mai bună, cea mai supărătoare fiind lipsa detaliilor și aberațiile cromatice.

Dacă doriți un telefon Android foarte compact, dar puternic și cu tastatură completă atunci Xperia mini pro pare alegerea cea mai bună.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment