Firefox pentru tablete arată excelent!

Firefox pentru tablete arată excelent!

on Aug 31 in Noutăți, Software by

Într-o postare oficială de pe blog echipa Firefox Mobile a prezentat azi câteva detalii despre viitoarea versiune de Firefox pentru tablete Android Honeycomb și arată foarte bine! Din păcate nu a fost anunțat când va fi disponibilă această versiune.

1_honeycomb_landscape2

Firefox folosește un design minimalist în ton cu Honeycomb, dar păstrează elementele tradiționale Firefox, cum ar fi butonul back mare.

2_closeup1

 

Awsomebar folosește un meniu cu taburi pentru a avea acces rapid la bookmarkuri, istoric etc, dar taburile au fost plasate pe stânga pentru a le face ușor accesibile cu degetul mare stâng și pentru a avea mai mult spațiu pe verticală pentru afișarea rezultatelor.

4_awesomebar

 

Deasmenea taburile pentru paginile deschise au fost optimizate pentru ecranul de tabletă. În modul landscape taburile sunt afișate iarăși pe stânga, cu preview pentru pagină și foarte ușor accesibile cu degetul mare stâng, în timp ce degetul mare drept e folosit pentru scroll în pagină. Când tableta este în mod portrait taburile se mută în partea sus pentru a lăsa suficient spațiu de afișare pe lățime.

5_tabs

 

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment