Asus Padfone

Asus Padfone

on Feb 28 in Hardware, Tablete by

Am observat ceva lume (și de la noi și de aiurea) încântată de Asus Padfone. Eu sunt sceptic. Pentru că are un nume stupid, dar mai important de atât, e prea complicat, scoate telefonu’ – bagă telefonu’, vezi să potrivești mufele, închide ușa etc. Prea multe părți mecanice care pot ceda. Mai are și un stylus. Adică deja vreo 4 părți separate, păi unii ar avea nevoie de o agendă doar să țină minte unde au pus diversele componente ale Padfone-ului. O altă parte nepractică este faptul că ecranul mare este atât, doar un ecran mare, ok și cu o baterie inclusă, dar sigur mulți s-ar aștepta să funcționeze independent ca tabletă. Până și imaginile de prezentare sunt înșelătoare în această privință arătând telefonul și “tableta” funcționând în același timp.

Apoi să vorbești la stylus este absolut penibil și nici dracu nu o să facă asta, oricât de “SF” pare a fi, teama de ridicol e mai mare.

Cu toate eforturile pe care le depun chinezii încă au o mare problemă în a înțelege modul de gândire al occidentalilor și chiar nu vor să învețe din lecțiile de design date de fiecare produs Apple. O lecție pe care HTC pare să o învețe, dar ei sunt din Taiwan.

Nu, nu am nimic cu Asus, produsul are farmecul lui, dar pragmatic privind nu cred că o să prindă la consumatorul normal.

Iată și un film de prezentare al Padfone-ului. Plictisitor și un pic prea lung zic eu.

Vedeți mai jos un hands-on de la MWC 2012 al celor de la Android Police.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment