Android 4.1 pe Samsung Galaxy Tab 7 (P1000)

Android 4.1 pe Samsung Galaxy Tab 7 (P1000)

on Iul 27 in Software by

Build-ul de Android 4, varianta AOKP, pe care îl aveam pe Galaxy Tab-ul meu (primul model de Galaxy Tab) îmi tot făcea probleme, așa că aseară am intrat pe forumul XDA să văd dacă nu există cumva un build nou sau vreo soluție pentru problema mea, dar spre marea mea supriză am găsit ceva mult mai bun: CyanogenMod 10, adică Jelly Bean 4.1.

Evident că l-am instalat imediat. Nu a fost chiar fără probleme, update-ul se oprea și restarta tableta care apoi intra într-un bootloop. După ce am mai citit un pic am descoperit că și alții au mai avut problema asta și au rezolvat-o intrând în recovery și curățând cache-ul inainte de reinstalare. Am făcut asta de câteva ori și până la urmă am reușit să finalizez update-ul.

Deși este doar preview build Jelly Bean se mișcă sensibil mai bine decât toate variantele de ICS pe care le-am încercat. Îmi place foarte mult și că poți să scapi de bara de butoane soft din partea de jos, dacă tableta are butoane harware, cum e cazul Galaxy Tab 7. Chiar era o risipă complet nejustificată de spațiu pe ecran. În plus ROMul este aproape complet ca funcționalitate, deocamdată singurele aspecte nefuncționale fiind cardul extern și funcția hotspot.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment